Kom godt i gang

Bestil tid til en gratis og uforpligtende høreprøve

Ud fra målinger og den enkeltes behov og ønsker, aftales det videre forløb. Et høreapparat er ikke bare et høreapparat! Nogle kan eks. forbindes trådløst til telefon og tv via Bluetooth, alt efter behov og ønsker.

Indstilling af høreapparaterne

Apparaterne tilpasses individuelt til den enkelte, ud fra målinger og ud fra en dialog omkring den enkeltes behov. Vi hører med hjernen, så som med alt andet i livet, ønsker vi ikke alle det samme. Du får en individuel tilpasning til netop dit behov. Man bliver lært op i brug af høreapparaterne, så man trygt og godt kan teste dem i hverdagen.

Efter cirka 4 uger

-skal man til vurdering om hvordan effekten af høreapparaterne har været, er det gået godt, og ønsker man at beholde høreapparaterne afregnes de. Hørefokus hjælper med de praktiske forhold vedr. offentlige tilskud og indberetning til Sygeforsikringen Danmark.

4 års opfølgning og 4 års garanti

Der vil være opfølgning, service og garant i løbet af de fire første år. Vedligeholdelse af tilbehør som tipper og filter er inkluderet i prisen. Der vil ligeledes være mulighed for Tryghedsgaranti (ens høreapparater er sikret i 4 år).